Beweegfestival De Wijert

2 mei 2018

Vanuit de Wijkdeal kwam naar voren dat inwoners van de wijk graag meer aandacht willen voor sport, bewegen en gezondheid.

Het idee wat hieruit is ontstaan, is het organiseren van een Beweegfestival in september 2018.

Dit Beweegfestival bestaat uit sport en beweegaanbod in en rond de wijk, aandacht voor de fondsen die sporten mogelijk maken en uit voorlichting over een gezonde leefstijl.

 

Op dinsdag 15 mei van 20.00 tot circa 21.30 uur, Innovatiewerkplaats Helpman De Wijert (Van Schendelstraat 9), is een eerste bijeenkomst voor de organisatie van het Beweegfestival.

Aangezien we dit Beweegfestival door en voor de wijk willen organiseren, zijn voor deze bijeenkomst lokale partijen zoals sportaanbieders, ondernemersplatform, bewoners organisatie, enz. uitgenodigd.

 

Naast deze genodigden willen we ook graag horen wat de inwoners van de wijk graag zouden willen en wat ze tijdens de organisatie van het Beweegfestival zouden kunnen betekenen. Lijkt het u leuk om mee te denken en/ of te werken aan de organisatie van het Beweegfestival?

 

Meld u dan voor 10 mei aan door een mail met uw naam te mailen naar Erik Sijsling (Buurtsportcoach Bslim Zuid) e.sijsling@hvdsg.nl .